Haven winterklaar gemaakt: faciliteiten afgesloten

Zaterdag 30 oktober hebben leden van het bestuur en havencommissie de haven weer winterklaar gemaakt. Dat betekent dat de bankjes zijn opgeruimd, de vlaggen gestreken, watervoorziening is afgesloten en andere zaken 'in rust' zijn gebracht. 
Dit betekent overigens niet dat er helemaal niets meer in de haven gebeurt. Er wordt momenteel (nog) druk gewerkt aan de walbeschoeiing aan de noordkant van van de haven. Eind deze week is dat zo goed als klaar en kan de wal en bestrating daar aangepakt worden. 

En natuurlijk blijven we open voor passerende boten en campers die zich zelf kunnen redden zonder toiletvoorzieningen. De overnachtingen (gereduceerd wintertarief) kunnen ze doen met het onlangs ingevoerde QR code systeem wat op de deur van het havengebouw te scannen is.
De eerste ervaringen daarmee in oktober laten zien dat men zich dat systeem snel eigen maakt. Het vervangt overigens (ook) in de zomer de havenmeester niet, maar is een mooie toevoeging.

Vervoer

Maak gebruik van de BURGUM MOBYL
voor maar € 1,- per rit p.p.

De havenmeester

Klik hieronder voor meer informatie.

TE HUUR

Op zoek naar een tijdelijke stalling voor uw boot? In het seizoen zijn er onoverdekte boxen te huur voor enkele dagen tot enkele weken.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Neemt u dan contact met ons op, via één van onderstaande mogelijkheden.

Telefoon

06 537 591 55

Bezoekadres:
WSV “Bergumermeer”
Burgumerdaam 51
9251 GC Burgum

E-mail

Postadres:
WSV “Bergumermeer”
Burgumerdaam 51
9251 GC Burgum

Copyright © - Watersportvereniging Bergumermeer - Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer - Privacyverklaring

Webdesign + hosting
Eos Multimedia - Burgum