Vacature Havenmeester WSV Bergumermeer 2023

Wie wij zoeken
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste havenmeester die zich van 1 april tot 1 oktober 2023 zal gaan bezighouden met de dagelijkse gang van zaken in onze verenigingshaven. Onze ideale kandidaat is een echte aanpakker met goed ontwikkelde sociale skills, die zowel over voldoende technisch inzicht als organisatorisch talent beschikt. Als je in de buurt van Burgum woont, is dat een pré. Enige ervaring als havenmeester is ook handig, maar geen absolute must; voldoende affiniteit met watersport is dat wel. Vind je flexibele, seizoensgebonden werktijden geen probleem? Ben je sociaal vaardig en servicegericht maar ben je ook niet bang nee te verkopen? Dan is dit een baan voor jou.

Wat wij bieden
Als havenmeester heb je een verantwoordelijke, flexibele functie met veel afwisseling en sociaal contact, waarin watersport uiteraard een centrale rol vervult. Het betreft een aanstelling op basis van 4/5 uur per dag. Salariëring geschiedt conform de HISWA-cao. Uitoefening van de functie op ZZP-basis is ook bespreekbaar.

Dagelijkse werkzaamheden

• Gastheerschap; contacten onderhouden met passanten en vaste ligplaatshouders.
  • Controle betaling liggelden passanten.
  • Beheer van de haven, waaronder dagelijkse schoonmaak sanitaire ruimtes.
  • Verrichten kleine onderhoudswerkzaamheden.
  • Verhelpen kleine technische storingen.
  • Oplossen van problemen.

Vereiste competenties

• Gemiddeld 4/5 uur per dag beschikbaar van 1 april tot 1 oktober 2023
  • Geen 9 tot 5-mentaliteit; in weekenden en vakanties beschikbaar.
  • Affiniteit met watersport.
  • MBO werk- en denkniveau.
  • Kennis van de Duitse en Engelse taal

Gewenste competenties

• Ondernemende kwaliteiten.
  • Goed in het stellen van prioriteiten.
  • Empathisch vermogen.
  • Streng maar rechtvaardig.
  • ‘Nee’ kunnen verkopen.

Solliciteren
Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan direct door je CV en motivatie te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wil je meer informatie over de functie? Neem dan gerust contact op met voorzitter Binne Keulen, 06 224 302 72 of Lucas Tuinstra (secretaris) 06 542 176 64

Copyright © - Watersportvereniging Bergumermeer - Alle rechten voorbehouden.