Tarieven 2021 en winter 21/22

Ligplaats passanten

Liggelden passanten / bezoekers niet lid van deze vereniging

Vanaf 16.00 uur of een tijdvak van 6 uur en langer € 1, 10 per meter lengte per nacht inclusief 21% b.t.w. en exclusief overheidsheffing / toeristenbelasting en aansluiting op het elektriciteitsnet.

Let op: van 1 november 2021  tot 1 april 2022 hanteren wij een wintertarief van € 0,70 per meter. Het toiletgebouw en watervoorzieningpunt aan de waterkant en toiletgebouw zijn die periode afgesloten. Stroom kan via de aanwezige stroompalen tegen betaling van € 0,50 gebruikt worden.

Er kan wél water getapt worden bij het havengebouw. Aan de linkerkant van de ingang (richting washok) is een kraan geplaatst, speciaal voor gasten tijdens de winterperiode.

Tarieven campers

Campers met gebruik toiletgebouw en stortplaats chemisch toilet vanaf 16:00 uur of een tijdvak van 6 uur en langer of per nacht € 10,00 inclusief alle haven faciliteiten excl. toeristenbelasting (€ 1,50 p.p. per nacht) en aansluiting op het elektriciteitsnet – ( 220V/16A – €. 0,50 per KWh ).

Let op: van 1 november 2021  tot 1 april 2022 hanteren wij een wintertarief van € 7,50. Het toiletgebouw en watervoorzieningpunt aan de waterkant en toiletgebouw zijn die periode afgesloten. Chemisch toilet en vuilwater kan wel geleegd worden. Stroom kan via de aanwezige stroompalen tegen betaling van € 0,50 gebruikt worden.

Na het betalen van 1 of meerdere overnachtingen kunt u gebruik maken van gratis internet!

Heffingen belasting

Toeristenbelasting per persoon (12 jaar en ouder) :
N.B. voor inwoners van de gemeente is deze heffing/belasting niet van toepassing.
  € 1,50 per nacht

Aansluiting boot op het elektriciteitsnet. (Boxen en kopsteigers)    € 1,50 per nacht.

Douche automaat: (afgesloten van 1/10/21 - 1/04/22)   € 0,50

Drinkwater automaat: (afgesloten van 1/10/21 - 1/04/22)   € 0,50

Inzamelstation voor oliehoudend
water / bilgewater /vuilwater: (afgesloten van 1/10/21 - 1/04/22)   € 1,00 per pompbeurt

Trailer helling

Voor leden zonder een vaste bootligplaats.   Vrij

Voor leden met een vaste bootligplaats.   Vrij

Bij abonnement voor niet leden.   € 20,35 per jaar

Bij abonnement voor leden zonder een vaste ligplaats.   Vrij

N.B. abonnementhouders ontvangen tegen betaling van € 30,00 borg een sleutel van de slagboom.

Ligplaats bijdrage

Verenigingsjachthaven voor vaste onoverdekte bootligplaatsen uitsluitend voor leden en jeugdleden van deze vereniging.

a. Contributie   € 23,50 per jaar
jeugdleden   € 10,50 per jaar
b. Een ligplaatsbijdrage   € 10,00 per m2 per jaar.

N.B. ligplaatshouders ontvangen tegen betaling van een borg van € 5,00 een sleutel voor de bagagewagentjes. Dit betreft de bagagewagentjes welke staan aan de zijde van de loswal. De sleutel is te verkrijgen bij de havenmeester.

Contributie vereniging

a. Leden   € 23,50 per jaar
b. Jeugdleden tot 21 jaar   € 10,50 per jaar
c. Een BM – verenigingsvlag   € 10,00 per stuk
d. Een jubileumboek (75 jaar)   € 6,00 per stuk
e. Bijdrage/wimpel “De Marrekrite”   € 15,00 per stuk

Copyright © - Watersportvereniging Bergumermeer - Alle rechten voorbehouden.