Trailerhelling alleen voor leden en abonnementshouders

Met ingang van dit seizoen (2021) is de trailerhelling alleen (gratis) beschikbaar voor leden van onze vereniging en voor personen die een abonnement hebben afgesloten.

Abonnementshouders krijgen een sleutel waarmee ze ten alle tijde de helling kunnen gebruiken.  Losse tewaterlatingen tegen betaling zijn dus niet meer mogelijk. De losse tewaterlatingen (erin en eruit) kosten veel tijd en zijn vanwege de aanwezigheidsuren van de havenmeester in de praktijk ook niet altijd mogelijk. Dit levert over en weer frustratie op waardoor we hebben besloten alles op basis van een abonnement te doen.
U betaalt eenmalig borg (€ 30,-) voor een sleutel en een jaarlijks bedrag (€ 20,35) als abonnee. U kunt dan zelf onbeperkt gebruik maken van de helling wanneer u maar wilt.

Belangrijk bericht voor onze gasten ivm 'corona situatie'

WIJ ZIJN VOLLEDIG OPEN

• Tot 15 mei zal de havenmeester dagelijks aanwezig zijn van 17:00 tot 17:30 uur.
  • Als u arriveert en we zijn er even niet zoek dan zelf even een vrije plaats voor uw camper en /of boot (box met label op groen)
  • Twijfelt u of heeft u vragen, bel of app ons! 06 537 591 55
  • Wij hebben altijd plek voor uw boot of camper.
  • Verdere belangrijke mededelingen worden vermeld op het prikbord en de deur van het havengebouw.
  • Voor vragen kunt u ook via deze site wsvbergumermeer.nl het contactformulier gebruiken.

Afrekenen.
Graag melden op havenkantoor. (mondkapje verplicht en max. 1 persoon in kantoor). Mocht u deze gemist hebben dan komt de havenmeester aan het eind van de middag bij u langs.
Wij hanteren voor boten het volgende tarief: € 1,10 per meter plus € 1,50 -  p.p. toeristenbelasting.
Het tarief voor campers is € 10,- per camper plus € 1,50  p.p. toeristenbelasting.

Graag per pin betalen.

Dank voor uw medewerking en hopelijk tot ziens in onze mooie haven.
Bestuur en jachthavencommissie.

Jubileumbord geplaatst

Onlangs is de haven met kleine groep trouwe leden/vrijwilligers weer winterklaar gemaakt. Een in alle opzichten opmerkelijk seizoen komt daarmee ten einde. Laten we hopen dat we in ons jubileumjaar weer volop kunnen genieten. Vandaag ook nog even ons nieuwe jubileumbord aan begin van de haven geplaatst, met dank aan de daarop vermelde sponsors. Tige tank daarvoor en blijf ze steunen in deze lastige tijden.

Copyright © 2020 - Watersportvereniging Bergumermeer - Alle rechten voorbehouden.