Belangrijk bericht voor onze gasten ivm 'corona situatie'

WIJ ZIJN (weer) VOLLEDIG OPEN

• In de ochtend en namiddag zal de havenmeester aanwezig zijn. (9.30 en 17.00 uur)
  • Verdere belangrijke mededelingen worden vermeld op het prikbord en de deur van het havengebouw.
  • Voor vragen kunt u altijd via de site wsvbergumermeer.nl het contactformulier gebruiken.

Afrekenen.
De havenmeester komt aan het eind van de middag bij u langs. Wij hanteren voor boten het volgende tarief: € 1,10 per meter plus € 1,-  p.p. toeristenbelasting.
Het tarief voor campers is € 10,- per camper plus € 1,-  p.p. toeristenbelasting.

Graag betalen met gepast geld of (liever) per pin.

Dank voor uw medewerking en hopelijk tot ziens in onze mooie haven.
Bestuur en jachthavencommissie.

Ledenvergadering donderdag 23 april afgelast

De jaarlijkse (voorjaars) ledenvergadering was dit jaar gepland op donderdag 23 april in Glinstra State te Burgum. Aanvang om 19:30 uur. Echter, vanwege de corona crises gaan wij er vanuit dat die op de geplande dag geen doorgang kan vinden. We houden u op de hoogte ivm een nieuwe datum.

Copyright © 2020 - Watersportvereniging Bergumermeer - Alle rechten voorbehouden.