1000 ste aankomst in jachthaven Burgumerdaam.

Maandagmiddag (16 aug.) kregen Johan en Ria van Dam uit Heinenoord een dinerbon uitgereikt door Geesje Duursma van De Pleats in Burgum. De watersportvereniging mocht als eigenaar van de jachthaven deze bon aanbieden omdat afgelopen weekend de 1000ste aankomst van dit seizoen kon worden genoteerd.
Omdat die 1000ste inmiddels was vertrokken, de meeste passanten verblijven 1 nacht, waren Johan en Arie de gelukkigen. Zij verblijven twee nachten in Burgum en werden door Geesje Duursma van harte uitgenodigd om maandagavond aan een gereserveerd tafeltje te komen plaatsnemen.

Lees verder

Jubileumbord geplaatst

Onlangs is de haven met kleine groep trouwe leden/vrijwilligers weer winterklaar gemaakt. Een in alle opzichten opmerkelijk seizoen komt daarmee ten einde. Laten we hopen dat we in ons jubileumjaar weer volop kunnen genieten. Vandaag ook nog even ons nieuwe jubileumbord aan begin van de haven geplaatst, met dank aan de daarop vermelde sponsors. Tige tank daarvoor en blijf ze steunen in deze lastige tijden.

Trailerhelling alleen voor leden en abonnementshouders

Met ingang van dit seizoen (2021) is de trailerhelling alleen (gratis) beschikbaar voor leden van onze vereniging en voor personen die een abonnement hebben afgesloten.

Abonnementshouders krijgen een sleutel waarmee ze ten alle tijde de helling kunnen gebruiken.  Losse tewaterlatingen tegen betaling zijn dus niet meer mogelijk. De losse tewaterlatingen (erin en eruit) kosten veel tijd en zijn vanwege de aanwezigheidsuren van de havenmeester in de praktijk ook niet altijd mogelijk. Dit levert over en weer frustratie op waardoor we hebben besloten alles op basis van een abonnement te doen.
U betaalt eenmalig borg (€ 30,-) voor een sleutel en een jaarlijks bedrag (€ 20,35) als abonnee. U kunt dan zelf onbeperkt gebruik maken van de helling wanneer u maar wilt.

Belangrijk bericht voor onze gasten ivm 'corona situatie'

WIJ ZIJN VOLLEDIG OPEN

  • De havenmeester is dagelijks aanwezig. Op de deur van het havenkantoor staan de aanwezigheidstijden vermeld. 
  • Als u arriveert en we zijn er even niet zoek dan zelf even een vrije plaats voor uw camper en /of boot (box met label op groen)
  • Twijfelt u of heeft u vragen, bel of app ons! 06 537 591 55
  • Wij hebben altijd plek voor uw boot of camper.
  • Verdere belangrijke mededelingen worden vermeld op het prikbord en de deur van het havengebouw.
  • Voor vragen kunt u ook via deze site wsvbergumermeer.nl het contactformulier gebruiken.

Lees verder

Vervoer

Maak gebruik van de BURGUM MOBYL
voor maar € 1,- per rit p.p.

De havenmeester

Klik hieronder voor meer informatie.

TE HUUR

Op zoek naar een tijdelijke stalling voor uw boot? In het seizoen zijn er onoverdekte boxen te huur voor enkele dagen tot enkele weken.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Neemt u dan contact met ons op, via één van onderstaande mogelijkheden.

Telefoon

06 537 591 55

Bezoekadres:
WSV “Bergumermeer”
Burgumerdaam 51
9251 GC Burgum

E-mail

Postadres:
WSV “Bergumermeer”
Burgumerdaam 51
9251 GC Burgum

Copyright © - Watersportvereniging Bergumermeer - Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer - Privacyverklaring

Webdesign + hosting
Eos Multimedia - Burgum