Haven is winterklaar

Zoals elk jaar is de haven winterklaar gemaakt. Dit betekent dat tot 1 april 2021 stroom, water en toeiletten afgesloten zijn.
Passanten kunnen wel gebruik maken van onze haven en overnachten. De stroompalen (automaat) zijn in bedrijf.  Hotze Pruis is ook dit jaar weer de winterhavenmeester. Hij komt dagelijks in de haven om toezicht te houden en voorkomende noodzakelijke werkzaamheden te verrichten. Wij wijzen u als gebruiker van onze vaste ligplaatsen erop om regelmatig even bij uw boot te kijken. De waterstanden fluctueren nogal eens waardoor uw landvasten mogelijk te strak of te los komen te zitten.
Voor vragen kunt u bellen met Hotze Pruis: 06 308 764 80

Jubileumbord geplaatst

Onlangs is de haven met kleine groep trouwe leden/vrijwilligers weer winterklaar gemaakt. Een in alle opzichten opmerkelijk seizoen komt daarmee ten einde. Laten we hopen dat we in ons jubileumjaar weer volop kunnen genieten. Vandaag ook nog even ons nieuwe jubileumbord aan begin van de haven geplaatst, met dank aan de daarop vermelde sponsors. Tige tank daarvoor en blijf ze steunen in deze lastige tijden.

Copyright © 2020 - Watersportvereniging Bergumermeer - Alle rechten voorbehouden.