Jubileum programma zaterdag 17 september.

14:00 Start van de activiteiten.

14:00 / 15:00 en 16:00, 3 supclinics i.s.m. Suptour Friesland. Er zijn nog plaatsen vrij. Geef u op via deze link
14:00 – 17:00 Springkussen voor de jongsten. Locatie: speelterrein naast havengebouw.
14:00 – 17:00 Waterroller. Altijd al graag over water willen lopen. Dit is uw kans. Aanmelding niet nodig. Locatie: bij de waterplaats.
14:00 – 17:00 Mini tentoonstelling over verleden WSV Bergumermeer. Locatie: havengebouw

14:00 – 17:00 Oud Varend Hout aanwezig met een aantal oude (Bulthuis) zeilboten. Vrijwilligers geven uitleg.
14:00 – 17:00 Kajuit/steigerverkoop. Leden bieden overtallige watersportartikelen te koop aan vanuit hun boot of op de steiger.
16:30  Start (leden)BBQ en optreden Pypkesjongers.

Vanwege de beperkte parkeerruimte vragen wij u zoveel mogelijk per fiets of lopend te komen. Uiteraad is er op de loswal voldoende parkeergelegenheid als u dat wilt.

Hou er rekening mee dat er een omleiding is. U kunt daardoor niet vanuit de richting gemeentehuis naar de Burgermerdaam.

Copyright © - Watersportvereniging Bergumermeer - Alle rechten voorbehouden.