Skip to main content

Geef je op voor een gratis sup clinic

Je kan GRATIS meedoen aan 1 van de 3 sup kennismaking clinics tijdens het jubileumfeest van WSV Bergumermeer op zaterdag 17 september. Deze sup clinic wordt gegeven door ervaren supinstructeurs van Sup Tour Friesland.

SUP staat voor Stand Up Paddling. Suppen is een sportactiviteit waarbij je alle spiergroepen in je lichaam gebruikt Daarbij werkt suppen ontspannend; je hoofd raakt leeg, de dagelijkse beslommeringen zijn even ver weg Heb je nog nooit gesupt? Geen probleem. Nu heb je de kans om de basis beginselen van het suppen te leren o.l.v. een ervaren sup instructeur.

Om mee te kunnen doen met één van de Sup kennismaking clinics is ervaring met suppen niet noodzakelijk. Het is wel belangrijk dat je kan zwemmen.  Ga je mee, geef je dan op via deze link. Trek kleding aan die makkelijk zit (sport-)kleding aan en heb je een bril, maak dan gebruik van een brillenkoord. Verder staan we lekker met op blote voeten op de sup, je kunt ook sokken of waterschoenen aantrekken. Graag tot ziens op de SUP!

En, let op! We hebben ‘slechts’ plek voor 30 deelnemers. Dus wees er snel bij…. Wie het eerst komt het eerst maalt. En..... je hoeft je eigen sup niet mee te nemen, dat regelen wij met Sup Tour Friesland.