1000 ste aankomst in jachthaven Burgumerdaam.

Maandagmiddag (16 aug.) kregen Johan en Ria van Dam uit Heinenoord een dinerbon uitgereikt door Geesje Duursma van De Pleats in Burgum. De watersportvereniging mocht als eigenaar van de jachthaven deze bon aanbieden omdat afgelopen weekend de 1000ste aankomst van dit seizoen kon worden genoteerd.
Omdat die 1000ste inmiddels was vertrokken, de meeste passanten verblijven 1 nacht, waren Johan en Arie de gelukkigen. Zij verblijven twee nachten in Burgum en werden door Geesje Duursma van harte uitgenodigd om maandagavond aan een gereserveerd tafeltje te komen plaatsnemen.
Ook vorig jaar zijn ze een nacht in Burgum geweest, maar hebben toen niets van het dorp gezien en zijn vroeg vertrokken. Deze keer wel dus. Ook zei waren blij verrast dat er zoveel voorzieningen in Burgum te vinden zijn. Johan:” Een grote nieuwe Jumbo en andere supermarkten, leuke winkels en verschillende eetgelegenheden…. Meer dan wij hadden verwacht om eerlijk te zijn”. Ze verwachten zeker nog een keer terug te komen. Friesland trekt. Dat zit vermoedelijk in de familie, wat hun dochter heeft volgende week een weekje Klein Zwitserland geboekt.
 
Dinsdag wordt de reis vervolgt met een bezoek aan Joure waar zij met een groot aantal eigenaren van hun type boot, een Proficiat treffen hebben.
Wij wensen ze nog een goede vaart en hopelijk tot een volgende keer.
 

Vervoer

Maak gebruik van de BURGUM MOBYL
voor maar € 1,- per rit p.p.

De havenmeester

Klik hieronder voor meer informatie.

TE HUUR

Op zoek naar een tijdelijke stalling voor uw boot? In het seizoen zijn er onoverdekte boxen te huur voor enkele dagen tot enkele weken.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Neemt u dan contact met ons op, via één van onderstaande mogelijkheden.

Telefoon

06 537 591 55

Bezoekadres:
WSV “Bergumermeer”
Burgumerdaam 51
9251 GC Burgum

E-mail

Postadres:
WSV “Bergumermeer”
Burgumerdaam 51
9251 GC Burgum

Copyright © - Watersportvereniging Bergumermeer - Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer - Privacyverklaring

Webdesign + hosting
Eos Multimedia - Burgum